Wat doe ik

Cursus Numerologie & Tarot

Wens je cursus Numerologie & de grote Arcana van Tarot aan te leren? 
Ik geef deze enkel nog Prive, bij mij of bij jou thuis.....

Wens je meer info? geef mij een belletje op het nr 0494/315720. 

Numerologie

Kaartleggen met Tarot, Lenormand, Aimeé Switser, Numerologie, Channeling, psychoscopy, psychometrie (werken op foto's en voorwerpen) helderziende waarnemingen. kleurentherapie adhv zelfgemaakte energie kaarsen.

PRIVE CONSULTEN (steeds op afspraak)

Wat gebeurt er zoal tijdens een consult; ik begin steeds met jou te laten kiezen uit mijn assortiment meesterkaarsen, daar naar waar je naartoe getrokken wordt vertelt mij al waar je nu mee zit, dan ga ik verder met het vragen van je geboortedatum.  Via je geboortedatum ga ik je karakter analyseren, maar zie ik ook waar je je nu op dit moment bevindt in jouw leven, vanwaar je komt, welke weg je reeds hebt afgelegd, en naar waar je gaat maw welke weg je nog hebt af te leggen.

Dan gaan we verder via de raad van de kaarten en uiteraard werk ik steeds samen met mijn, maar ook met jullie, begeleiding om boodschappen te ontvangen.

Wens je van iemand anders iets te weten bv. je partner, ouders of kinderen: foto’s en geboortedatums zijn hierbij steeds belangrijk.

Kaartleggen Inspiratiebron
Veronique

Het channel zet het oordelende bewustzijnsniveau aan de kant om informatie vanuit het hogere zelf of het collectieve onbewuste door te geven. 

De informatie is energie die door de stem van het channel vertaald wordt in voor ons, meestal, begrijpelijke woorden.

De energie kan ook de vorm van een entiteit aannemen die zich kan presenteren onder een naam. Zo ontvang ik informatie via foto's en voorwerpen, ook beelden worden mij zo doorgegeven, dit is de manier waarop ik het ervaar.

Workshop Kleurwasstrijken

Hier gaan we tewerk op fotopapier. Je strijkt de gesmolten was open en zo bekom je een tekening, naargelang de gekozen kleuren, de ene keer bewust de andere keer onbewust.  

Denk niet dat je hiervoor creatief moet aangelegd zijn, dit lijkt op helderziende waarnemingen, want in datgene dat je gecreëerd hebt schuilen steeds boodschappen.

Wordt ook gegeven in privé consultatie.

Kleurwasstrijken
banner bottom