Wie ben ik

Mijn naam is Veronique, ik ben geboren in 1966 als middelste kind in een gewoon huisgezin.

Reeds op jonge leeftijd speelde ik graag op kerkhoven, ik voelde mij daar thuis en speelde daar schooltje, de overledenen waren mijn leerlingen.

Op mijn 14de levensjaar werd ik voor de éérste keer geconfronteerd met het overgaan, door  het overlijden van mijn meter, die de rol van directrice vervulde in mijn denkbeeldig schooltje, en zo is de bal aan het rollen gegaan.

 

veronique de regge

 

Ik zag het verdriet van mijn familie om dit verlies en wou dit niet, zo ben ik op zoek gegaan op welke manier ik kon blijven communiceren met haar.

Na een zoektocht ben ik geleid naar spirituele mensen die mij begrepen, wat op dat moment zeer moeilijk was want in België vond ik dit niet 40 jaar geleden. Tot ik op een dag een Duitse kaartlegster leerde kennen, zij heeft mij op weg geholpen, zo ben ik terecht gekomen in Nederland waar ik de ene cursus na de andere volgde en waar ik dus in de echte spirituele wereld terechtkwam.

Al snel ondervond ik dat spiritueel zijn een manier van leven is en telkens wanneer er iemand wegviel door overlijden of door verdriet ervaarde ik een evolutie in mijn  persoonlijke groei.

Nu, zoveel jaren later, besef ik dat iedere nieuwe dag, ieder nieuw mens, die op mijn pad wordt gezet deel uit maakt van mijn verdere groei, want voor mij is het leven als een leerschool hier op aarde.

Jaren heb ik gereisd naar Egypte waar ook steeds opnieuw transformaties plaatsvonden voor mezelf en die ik dan toch ook weer op de één of andere manier omzette, door deze door te geven aan die mensen die wilden meegroeien in het proces van spiritueel zijn. 

Tot op de dag van vandaag put ik nog elke inspiratie-bron uit om spiritueel te leren en deze kennis door te geven aan allen die er voor open staan.

Deel de site op Facebook

banner bottom